zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Zeolitul si proprietatile sale antitumorale

Zeolitul si proprietatile sale antitumorale

Zeolitul este un mineral tot mai mediatizat, datorita proprietatilor sale terapeutice, cunoscute in medicina traditionala chineza, medicina traditionala indiana si in medicina populara ruseasca. Acesta poate fi utilizat ca adjuvant in cazul intoxicatiilor cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, infectii intestinale, virale sau bacteriene, cat in cazurile de iradiere sau de catre  persoanelor care sufera de cancer.

Datorita capcitatilor sale de decontaminare radioactiva, a fost utilizat pentru decontaminarea populatiei afectate de accidentul de la Cernobal, cat si pentru a purifica apa, solul sau pentru a detoxifia animalele din acea zona. Prin folosirea acestui mineral, se va obtine neutralizarea toxinelor din corp, precum si detoxifierea acestuia, astfel incat celula isi va recapata capacitatea de oxigenare si se va obtine o crestere a nivelului energetic.

Avand o structura in forma de fagure si o incarcare ionica negativa, zeolitul va absorbi si neutraliza toate toxinele, pe care le va elimina din organism atragandu-le ca un magnet, datorita faptului ca multe toxine din organism sunt incarcate cu sarcina pozitiva.

Extrem de important este faptul ca zeolitul detine capacitatea de a neutraliza si toxinele ce pot duce la aparitia cancerului, insa poate duce si la distrugerea celulelor cancerigene. Astfel, zeolitul isi schimba sarcina si devine usor pozitiv, motiv pentru care in acel moment este atras catre  membranele celulelor canceroase, incarcate negativ. In momentul in care zeolitul se afla in interiorul celulei canceroase, activeaza enzima P21, activare ce determina inhibarea dezvoltarii tumorii.

De asemenea, printr-o eliminare eficienta a toxinelor din organism, este favorizata a buna oxigenare la nivel celular, oxigenare ce asigura o functionare optima a celulelor si creeaza un mediu nefavorabil celulelor canceroase sa se dezvolte. In acest fel, celulele canceroase se pot dezvolta doar intr-un mediu lipsit de oxigen, iar administrarea zeolitului creeaza un mediu imposibil acestora pentru a se dezvolta.

Prin efectul sau imunostimulator, zeolitul detine capacitatea de a elimina celulele maligne, cat si efectele antitumorale, iar bune rezultate s-au inregistrat in urma utilizarii zeolitului impotriva cancerului de prostata. Astel, administrarea zeolitului a avut ca urmari inhibarea dezvoltarii tumorii, rezultate bune ale utilizarii acestui mineral fiind intalnite si in cazul cancerului de piele, cancerul mamar, iar studiile partial efectuate demonstreaza ca acesta poate fi utilizat ca adjuvant si contra cancerului genital si intestinal.

Efectele zeolitului sunt uimitoare, iar unul dintre produsele ce contin acest mineral de o calitate superioara, care sa fie natural este Mineral Zeolit, recomandat pentru a sprijini eficient sanatatea organismului si a face posibila eliminarea toxinelor.