zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit
RQ Prostata

RQ Prostata


PRET: 275 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


RQ Prostata + 1 Mineral Zeolit Gratuit

RQ Prostata este un supliment alimentar 100% natural, eficient in sustinerea functiilor prostatei si in protejarea acesteia. Prostata este o glanda a sistemului reproducator masculin, cu un rol important in reproducere. Din nefericire, functionarea prostatei este afectata de diferiti factori, afectiunile acesteia fiind intalnite cu precadere la persoanele cu varste cuprinse intre 45 si 50 de ani.

Aparitia afectiunilor prostatei este insotita de jet urinar slab si intrerupt, urinare nocturna frecventa si senzatia de golire incompleta a vezicii dupa urinare. Produsul RQ Prostata se remarca prin actiunea sa complexa, prin care previne si amelioreaza afectiunile prostatei. Este conceput de medici si specialisti in nutritie, fiind alcatuit din RQ Prostata - Dimineata (90 capsule) si RQ Prostata - Seara (90 capsule).

Prin administrarea acestui produs este imbunatatita capacitatea de adaptare a organismului la actiunea a diferiti factori. Ajuta, de asemenea, la reglarea metabolismului celular, sustine protejarea sanatatii si a integritatii celulelor si imbunatatetse functionarea prostatei si a aparatului genito-urinar, daca este administrat zilnic. Confera protectie organismului la actiunea stresului organic, produs de interactiunea cu radiatiile si substantele organice.

Se recomanda administrarea suplimentului alimentar RQ Prostata si pentru a creste imunitatea organismului. Actioneaza eficient asupra prevenirii afectiunilor prostatei si a imbunatatirii functionarii acesteia.

Mod de administrare:

Se administreaza 1-2 capsule pe zi, dimineata si seara.

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Precautii:

Persoanele care administreaza antitrombotice trebuie sa consulte medicul inainte de a administra RQ Prostata, deoarece poate creste riscul sangerarii. Se recomanda sa consultati medicul si daca sunteti alergici la unul dintre ingredientele produsului, daca aveti febra cu o temperatura mai mare de 38 de grade sau daca urmati un tratament cu imunosupresoare, deoarece RQ Prostata scade eficienta tratamentului.

RQ Prostata este un supliment nutritiv, care nu poate inlocui un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Se pastreaza bine inchis, la loc ferit de caldura si de umiditate.0 comentarii pentru RQ Prostata
Nu exista comentarii pentru RQ Prostata.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru RQ Prostata


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):