zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Prevenirea si ameliorarea intoxicatiilor cu Zeolit

Prevenirea si ameliorarea intoxicatiilor cu Zeolit

Una dintre cele mai cunoscute proprietati terapeutice ale zeolitului consta in capacitatea acestuia de a detoxifia eficient organismul. Astfel, el este tot mai recomandat celor care doresc sa previna sau sa amelioreze organismul printr-o detoxifiere profunda, care sa asigure eliminarea toxineloir din organism, insa in mod natural si fara sa afecteze sanatatea.

Zeolitul este un mineral cu o structura in forma de fagure, format dintr-un grup unic de minerale cu sarcina ionica negativa. Datorita sarcinii sale si a structurii sale, zeolitul detine capacitatea de a atrage toxinele din organism, care sunt in mare parte incarcate pozitiv si de a le tine captive in structura sa, urmand apoi sa fie eliminate in mod natural din organism.

Astfel, zeolitul este intalnit su sub denumirea de "sita moleculara", prin care pot fi eliminate in mod eficient toxinele, virusii  si toate substantele existente in organism, ce pot duce la aparitia afectiunilor. Zeolitul poate fi administrat impotriva intoxicatiei cu xenoestrogeni, acestia fiind hormoni feminini straini ce au patruns in  organismul uman si provin din concentratele cu care sunt hranite animalele, din pesticidele cu care sunt tratate legumele, fructele si cereale, cat si din produse cosmetice sau anticonceptionalele.

Intoxicatia cu xenoestrogeni poate duce la aparitia sterilitatii la femei si la barbati, insa zeolitul detine capacitatea de a elimina xenoestrogenii din organism. De asemenea, poate fi utilizat in cazul intoxicatiei cu pesticide, ce provin in organism prin hrana, cat si in cazul intoxicatiei cu metale grele. Acesta din urma este un tip de intoxicatie care se refera la plumb, mangan, mercur sau cadmiu si alte metale, ce ajung in organismul nostru prin poluarea aerului, a apei si a alimentelor.

Intoxicatiile cu metale grele pot avea urmari serioase asupra organismului, astfel incat pot duce la aparitia afectiunilor sistemului nervos, cat si la boli de metabolism sau diferite tipuri de cancer. Astfel, zeolitul asigura o eliminare eficienta a metalelor grele din organism, pentru a face posibila prevenirea afectiunilor ce pot fi cauzate de acestea.

Comportandu-se ca un magnet, zeolitul atrage toxinele din organism ce au sarcina pozitiva, iar apoi devine usor pozitiv pentru a fi eliminat in mod natural din organism. De asemenea, este absorbit cu usurinta de organism, astfel incat ajunge in circulatia sanguina  si traverseaza intreg organismul, timp in care absoarbe toxinele si radicaliii liber acumulati in organe sau in sistemul circulator.

 Datorita actiunii sale, persoanele care utilizeaza Zeolit se pot bucura de un organism lipsit de toxine si poate ajuta organismul sa lupte impotriva intoxicatiilor cu metale grele, materiale radioactive, pesticide si alte substante toxice la care suntem expusi zilnic din nefericire.