zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit
Oxy Cell

Oxy Cell


TRANSPORT GRATUIT

PRET: 400 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Oxy Cell este un produs 100% natural, ce ofera organismului cantitati mari de oxigen, pentru a creste nivelul de oxigen din sange. Datorita oxigenului, organismul se poate bucura de substantele nutritive si energia necesara pentru o functionare optima, astfel incat pana la 90% din energia creata de catre corpul nostru este datorata oxigenului. De asemenea, 20% din doza de oxigen folosita zilnic este utilizata de catre creier.

Este necesara administrarea produsului Oxy Cell?

Administrarea produsului 100% natural Oxy Cell este necesara daca dorim sa ii oferim organismului posibilitatea de a functiona optim, astfel incat exista numerosi factori care influenteaza calitatea oxigenului pe care il respiram. Printre acesti factori se afla urmatorii:

  • fumatul;
  • poluarea mediului in care traim;
  • transportul aerian;
  • fumatul;
  • alimentatia saraca in substante nutritive;
  • lipsa exercitiilor fizice.

Deficitul de oxigen se manifesta prin stari de oboseala si slabiciune, dureri musculare, dureri de cap, ale articulatiilor, ale  picioarelor, tulburari de somn si pierdere in greutate. Astfel, Oxy Cell este necesar pentru a contracara factorii de mediu ce dauneaza unei bune oxigenari a organismului, fiind indicat si fumatorilor

Proprietatile produsului Oxy Cell


Oxy Cell este oxigen stabilizat, fiind un supliment nutritiv 100% natural, recomandat celor care doresc sa se bucure de o viata sanatoasa. Acesta ofera organismului necesarul de oxigen si poate fi utilizat cu usurinta. Este indicat tuturor persoanelor active, in special fumatorilor, celor care calatoresc des cu avionul, celor care duc o viata stresanta si celor care lucreaza sau locuiesc in medii excesiv de poluate sau toxice.

De asemenea, Oxy Cell detine proprietati tonice asupra organismului, inlatura senzatia de oboseala si confera energie. Acesta intra in sange si este absorbit prin stomac, mucoasa sau sublingual, avand un pH echilibrat si protejand membrana celulara. Printre proprietatile produsului Oxy Cell se afla urmatoarele:

  • ajuta la echilibrarea balantei electrolitice;
  • mentine randamentul intelectual;
  • contribuie la metabolismul colesterolului;
  • sprijina metabolismul celular.

Mod de administrare


In prima zi se administreaza cate o picatura de 3 ori pe zi dizolvata intr-un pahar cu apa, iar o data la 2 zile se creste doza cu cate o picatura, pana cand se ajunge la cate 8 picaturi de 3 ori pe zi.

Inainte de folosire se agita.

Se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Produsul Oxy Cell nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Produsul contine fenilalanina!

Mod de pastrare


A se pastra la temperatura camerei !

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Oxy Cell este notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.0 comentarii pentru Oxy Cell
Nu exista comentarii pentru Oxy Cell.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Oxy Cell


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):