zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit
Natural Stem 2 x 30 cps

Natural Stem 2 x 30 cps


PRET: 290 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Natural Stem 2 x 30 cps

Natural Stem 2 X 30 este un supliment nutritiv conceput special pentru a stimula regenerarea celulelor stem si a proteja sanatatea organismului. Celulele stem sunt esentiale pentru un organism rezistent si sanatos, dar odata cu inaintarea in varsta, numarul de celule stem din organism scade. Produsul Natural Stem contribuie la cresterea numarului de celule stem pe cale naturala si este conceput dupa ani de cercetari stiintifice.

Prin administrarea suplimentului alimentar Natural Stem este imbunatatita functionarea sistemului imunitar. Acest produs sprijina diviziunea celulelor stem la nivelul maduvei spinarii, dar si migrarea si diferentierea corespunzatoare a acestora. De asemenea, sustine functiile hepatice si sprijina procesul de regenerare a sistemului nervos, impreuna cu sinteza corecta de eritrocite, trombocite si limfocite in organism.

Natural Stem ajuta si la reducerea concentratiei de metale grele din organism si scade nivelurile de uree, creatinina si bilirubina din sange. Componentele acestui produs sunt extracte din plante cu remarcabile efecte terapeutice, care actioneaza eficient asupora stimularii imunitatii organismului. Alga Chlorella contribuie, astfel, la eliminarea toxinelor si la migrarea si diferentierea corecta a celulelor stem, in timp ce Spirulina din compoziita produsului ajuta la sustinerea functiilor sistemului cardiovascular si la prevenirea diabetului.

O alta componenta a suplimentului alimentar Natural Stem este Astragalus, care dispune de proprietati antivirale si antibacteriene. Acesta ajuta la protejarea rinichilor, a ficatului, a sistemului digestiv si a celui cardiovascular. Coacazul negru ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la intarirea sistemului osos, iar Aloe Ferox contribuie la ameliorarea a diferite afectiuni, precum este guta sau cancerul de colon.

Natural Stem se remarca si prin continutul de Zeolit, care alimina metalele grele si materialele radioactive din organism. Roinita amelioreaza tulburarile psihice si cele de memorie, iar papaya este un puternic antitumoral si antiinflamator. Alga Kombu, aflata in compozitia acestui produs, este o sursa bogata de minerale, iar mesteacanul sprijina sanatatea sistemului cardiovascular. Echinacea este apreciata pentru excelentele calitati imunostimulatorii si protejeaza organismul impotriva infectiilor. Ginsengul siberian este un alt ingredient al produsului Natural Stem, care imbunatateste memoria si sustine sanatatea inimii. Datorita continutului de soc, produsul dispune de proprietati hipoglicemiante si antioxidante.

Toate ingredientele suplimentului alimentar Natural Stem ofera numeroase beneficii organismului, pentru a sustine functionarea optima a acestuia.

Natural Stem contine 2 flacoane, respectiv Natural Stem Detox si Natural Stem Activ. 

Mod de administrare:

Se administreaza cate 1 capsula pe zi din fiecare flacon. Prima data se administreaza capsula Detox, iar apoi capsula Activ. Este recomandat sa se administreze cu o ora inainte de masa. 0 comentarii pentru Natural Stem 2 x 30 cps
Nu exista comentarii pentru Natural Stem 2 x 30 cps.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Natural Stem 2 x 30 cps


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):