zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Efectul detoxifiant al zeolitului

Efectul detoxifiant al zeolitului

O cauza frecventa a imbolnavirilor si a lipsei unei functionari optime a organismului este reprezentata de expunerea organismului la substantele toxice din mediu sau din alimentatie, iar pentru o detoxifiere profunda a organismului este recomandat zeolitul. Acesta este eficient in indepartarea metalelor grele si a substantelor toxice din organism, astfel incat moleculele de zeolit ajuta la eliminarea din organism a tuturor tipurilor de metale grele, materiale radioactive si alte substante toxice.

O data ce colecteaza aceste substante, zeolitul le tine captive pana la eliminarea sa din organism prin urina sau scaun, astfel incat poate fi administrat in deplina siguranta si fara sa fie pusa in pericol sanatatea organismului. Calitatea acestuia de a detoxifia organismul se datoreaza incarcaturii sale ionice negative, ce atrage substantele toxice, care dispun de o incarcatura ionica pozitiva.

De asemenea, datorita structurii sale in forma de fagure, zeolitul este numit "sita moleculara", astfel incat poate retine toxinele pana acestea sunt eliminate din organism. Astfel, dupa ce este inghitit, zeolitul actioneaza ca un magnet si trage substantele toxice intalnite, iar detoxiferea organismului cu zeolit este posibila fara a elimina mineralele.

Facand posibila o detoxifiere profunda, zeolitul  ajuta la prevenirea diferitelor tipuri de cancer, deoarece detine capacitatea de a elimina din organism si substantele cancerigene. Astfel,  gratie proprietatilor sale detoxifiante, zeolitul ajuta la prevenirea si ameliorarea intoxicatiilor cu xenoestrogeni, acestia fiind hormoni femini straini ce patrund in organismul uman, fiind intalniti in pesticidele cu care sunt tratate legumele, fructele sau cerealele, cat si in concentratele cu care sunt hranite animalele sau in produse cosmetice.

Din cauza poluarii excesive, in organism patrund metale grele, precum mangan, cadmiu, mercur sau plumb, iar zeolitul ajuta la eliminarea acestor metale, existenta lor in organism putand duce la aparitia a numeroase afectiuni. Printre afectiunile ce pot fi cauzate de metale grele se afla tumorile sau afectiunile sistemului nervos. De asemenea, din cauza consumului alimentelor ce contin substante toxice ne putem confrunta cu intoxicatiile cu pesticide, ce pot duce la aparitia a numeroase probleme de sanatate.

Chiar daca se intampla sa nu contientizam uneori necesitatea detoxifierii organismului, aceasta este deosebit de importanta, pentru a mentine sanatatea organismului si a face posibila prevenirea afectiunilor, motiv pentru care zeolitul este de un real folos. Pentru a beneficia de calitatile detoxifiante ale acestui mineral, se recomandata administrarea prodului Mineral Zeolit, ce aduce numeroase beneficii organismului.