zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Efectele terapeutice ale Zeolitului

Efectele terapeutice ale Zeolitului

Zeolitul este un mineral format prin depunerea lavei vulcanice pe fundul apei marii, ce detine importante calitati terapeutice, care aduce beneficii sanatatii organismului. Astfel, o principala proprietate a acestui mineral consta in capacitatea sa de detoxifiere, astfel incat este incarcat cu sarcina ioniga negativa si dispune de Capacitate de Schimb Cationic, prin care absoarbe toxinele din organism si  cedeaza catre organism minerale precum Potasiu, Magneziu, Sodiu si Calciu. Astfel, datorita calitatilor sale terapeutice, este prezent in compozitia produsului Mineral Zeolit si este indicat in cazurile de intoxicatie cu pesticide, intoxicatie cu metale grele, intoxicatie cu xenoestrogeni, cat si alte afectiuni.

Datorita stiulului de viata adoptat astazi, caracterizat de stres, poluare, alimentatie dezechilibrata, organismul nostru este agresat zilnic de substante toxice care afecteaza starea de sanatate. Pentru a preveni aparitia acestor afectiuni, zeolitul ajuta la o detoxifiere profunda, fara sa afecteze sanatatea. Acesta este utilizat in terapii din vremuri indepartate in medicinile traditionale si actioneaza ca o "sita molecualara", ce elimina toxinele si virusii din organism. Structura sa in forma de cusca face ca acest mineral sa poate colecta toate toxinele din organism, urmand apoi sa isi schimbe sarcina din negativa in pozitiva si sa fie eliminat in mod natural din organism.

Ca o dovada a calitatii zeolitului de a actiona eficient asupra detoxifierii organismului, in urma accidentului nuclear de la Cernobil, pentru decontaminarea populatiei s-a utilizat acest mineral, acesta actionand ca un magnet, ce atrage si elimina din organism metalele grele si radioactive. De asemenea, zeolitul poate fi utlizat si in cazul diferitelor tipuri de cancer, deoarece acest mineral detine capacitatea de a elimina din organism substantele cancerigene. Datorita efectului sau imunostimulator, contribuie la eliminarea celulelor maligne, fiind indicat in prevenirea cancerului.

In cazul infectiilor intestinale, studii clinice efectuate in spitale din Cuba au demonstrat puternica actiune a zeolitului asupra normalizarii florei bacteriene a intestinului, de reducere a inflamatiei la nivelul intestinului, cat si de a sprijini organismul in lupta impotriva virozelor care ataca tubul digestiv. De asemenea, zeolitul detine capacitatea de a normaliza secretiile digestive si de sprijini protejarea stomacului, cat si de a ameliora durerile cauzate de gastrita. In acelasi timp, studiile de laborator si de medicina experimentala au dovedit actiunea antivirala a zeolitului contra virusului herpetic sau virusurilor coxsackie, cat si o crestere a imunitatii.

Datorita actiunii sale complexe, zeolitul poate fi administrat pentru a ameliora numeroase afectiuni si a a sustine eficient sanatatea organismului, fiind utilizat cu incredere de mii de ani in medicinile traditionale ale unor diferite popoare, precum si in medicina traditionala indiana.