zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

De ce sa utilizam zeolit?

De ce sa utilizam zeolit?

Detoxifierea organismului este tot mai necesara astazi, din cauza numarului mare de toxine la care suntem expusi zilnic. Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate sa isi mentina sanatatea organismului prin detoxifierea profunda a acestuia, este recomandat zeolitul, mineral ce se gaseste in compozitia produsului Mineral Zeolit.

Fie din cauza unei alimentatii nesanatoase, caracterizata de consumul de alimente bogate in grasimi, carne, lactate grase, produse chimice si alimente rafinate, fie din cauza substantelor chimice, reprezentate de poluare, metale grele, produse cosmetice, insecticide, cat si de origine biologica, precum ciuperci, virusuri, bacterii, deseuri metabolice, toate acestea reprezinta un pericol pentru sanatate. De asemenea, nu trebui uitate radiatiile, care afecteaza buna functionare a organismului.

Zeolitul favorizeaza o detoxifiere eficienta a organismului prin neutralizarea si eliminarea toxinelor din organism. Semnale ale organismului care sa indice ca este necesara o detoxifiere constau in disfunctiile colonului, probleme hepatice, probleme respiratorii, tulburari renale sau cutanate, toate acestea demonstrand ca in organism s-au acumulat toxine ce trebuie eliminate.

Din procesul de mentinere a sanatatii organismului, detoxiferea este extrem de importanta, prezenta substantelor toxice in organism, indiferent de natura acestora putand duce la stari de nervozitate, lipsa puterii de concentrare, anxietate, stari depresive sau somnolenta. De asemenea, prezenta toxinelor din organism poate duce la aparitia unor afectiuni serioase.

Deoarece este dificil uneori sa adoptam un stil de viata sanatos si sa evitam alimentele ce pot afecta starea de sanatate, printre care se afla dulciurile si produsele de panificatie ce contin multe E-uri, legume si fructe stropite cu pesticide sau substante toxice, cat si carnea provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere sau tratate cu medicamente, organismul nostru este expus zilnic la factori ce pot pune in pericol sanatatea.

Totodata, exista unele medicamente pe care le administram sau produse cosmetice pe care le utilizam ce pot contine substante daunatoare sanatatii. Astfel, o detoxifiere a organismului este tot mai necesara, pentru a actiona asupr a prevenirii afectiunilor, cat si asupra ameliorarii acestora.