zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit
Cartilaj de Rechin

Cartilaj de Rechin


PRET: 140 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Suplimentul natural 100% Cartilaj de Rechin protejeaza eficient sanatatea organismului, prin efectele sale de mentinere a sanatatii sistemului osteoarticular si de intarire a sistemului imunitar. Actioneaza eficient asupra functionarii normale a celulelor si stimuleaza factorul de necroza tumorala.

Produsul Cartilaj de rechin contribuie, de asemenea, la cresterea eficientei terapiilor contra cancer si ajuta la reducerea efectelor negative ale acestora. Proteinele antiangiogenetice din compozitia cartilajului de rechin ajuta la inhibarea vaselor sangvine noi care duc la cresterea tumorilor canceroase.
Se recomanda administrarea produsului Cartilaj de Rechin persoanelor cu artrita, artroza, osteoartrita, reumatism sau osteoporoza. Datorita proprietatilor remineralizante, antimicrobiene si antiinflamatoare ale acestui produs, cat si a continutului ridicat de calciu si fosfor, sustine sanatatea sistemului osos si stimuleaza producerea de colagen.

Contraindicatii: Hipercalcimie (nivel crescut de calciu), persoane alergice la peste.

Precautii: Produsul Cartilaj de Rechin se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate, copiilor si persoanelor cu diferite forme de cancer sau cu afectiuni hepatice si renale grave.

A nu se pastra la indemana si vederea copiilor mici. Se pastreaza bine inchis, ferit de caldura si de umiditate. A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Cartilaj de Rechin este un supliment alimentar care nu poate inlocui un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

Cartilaj de Rechin este un produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Flacon 180 capsule

Mod de administrare: 2-4 capsule/zi0 comentarii pentru Cartilaj de Rechin
Nu exista comentarii pentru Cartilaj de Rechin.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Cartilaj de Rechin


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):