zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit
Alga Calcaroasa

Alga Calcaroasa


PRET: 130 Lei

* pretul contine TVA


Comanda


Alga Calcaroasa

Alga Calcaroasa este un supliment Royal Nutrition 100% natural, care furnizeaza organismului calciu, datorita continutului de extract din alge calcaroase.

Se recomanda administrarea acestui produs pentru a ameliora osteoporoza, deoarece calciul organic pe care il contine este eficient in ameliorarea acestei afectiuni. Contribuie, totodata, la intarirea dintilor si la prevenirea cariilor dentare.

Un alt beneficiu al acestui supliment alimentar consta in cresterea imunitatii organismului si in regenerarea acestuia. Mineralele din compozitia sa sprijina functionarea optima a organismului, iar proprietatile antioxidante si energizante inlatura starile de oboseala si ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi.

Suplimentul alimentar Alga Calcaroasa sustine si procesul de coagulare a sangelui si functionarea enzimelor. De asemenea, sprijina sanatatea sistemului osos, contribuie la sinteza corecta a hemoglobinei gratie continutului de fier si amelioreaza oboseala,  anxietatea, sindromul premenstrual, infectiile gingivale, cariile dentare, osteoporoza si afectiunile coronariene.

Mod de administrare:

Se administreaza 3-4 capsule pe zi.0 comentarii pentru Alga Calcaroasa
Nu exista comentarii pentru Alga Calcaroasa.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Alga Calcaroasa


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):