zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Afectiunile ce pot fi prevenite cu Zeolit

Afectiunile ce pot fi prevenite cu Zeolit

In studiile biochimice ale celebrului biochimist Linus Pauling exista afirmatii conform carora 90% dintre bolile organismului uman pot fi cauzate de un exces de metale grele, toxine si substante chimice toxice, ce duc la aparitia unor dezechilibre serioase in organism. De asemenea, in Uniunea Europeana exista 65.000 de produse chimice din 70.000 de astfel de produce, ce pot afecta starea de sanatate a organismului.

In acest context, necesitatea detoxifierii organismului este tot mai crescuta, iar in acest sens zeolitul reprezinta o buna modalitate prin care se poate face o detoxifiere eficienta a organismului. Datorita sarcinii sale electrice negative, acesta atrage metalele grele, precum plumb, cadmiu, arsenic sau mercur, cat si substantele toxice ce dispun de sarcina electrica pozitiva.

Dupa ce a atras substantele negative din organism si le tine captive, se elimina in mod natural si rapid din organism, fara sa prezinte un pericol. Printre substantele pe care le poate elimina din organism se afla si moleculele de alumiu. Acesta poate patrunde in organism prin consumul de medicamente, produse de patiserie, cosmetice si conserve ce contin aluminiu. De asemenea, in fumul de tigara, pigmentii din jucarii, in pesticide, perdele sau covoare exista arsenic, un alt pericol pentru sanatate.

In baterii spre exemplu, in suduri, combustibil, plastic, vopsele si in ingrasamantul chimic exista cadmiu, iar in medicamente, vopsele, pesticide, balsamul pentru rufe sau in fungicide poate exista mercur. Toate aceste metale grele, odata patrunse in organism, nu sunt lipsite de efecte daunatoare.

Prin utilizarea zeolitului si detoxifierea organismului este posibila prvenirea cancerului. De asemenea, zeolitul echilibreaza pH-ul din organism si impiedica astel  cresterea celulelor nesanatoase, crescand imunitatea organismului. Prin actiunea sa, zeolitul purifica sangele, curata si activeaza sistemul celular si ajuta la cresterea nivelului energetic al organismului.

Datorita efectelor sale benefice asupra organismului, zeolitul este administrat pentru a preveni si ameliora diferite forme de cancer, pentru a detoxifia organismului, a creste imunitatea organismului, a echilibra pH-ul corpului, a creste puterea de absorbtie a vitaminelor si mineralelor, a reduce simptomele alergiilor, a ameliora infectiile bacteriene, afectiunile cronice si virusii comuni.

Toate aceste proprietati demonstreaza eficienta zeolitului in sustinerea sanatatii organismului si in imbunatatirea calitatii vietii, fiind astfel utilizat de milenii pentru proprietatile sale terapeutice.