zeolit mineral zeolit mineral

Zeolit Mineral
Despre Zeolit

Actiunea terapeutica profunda a zeolitului

Actiunea terapeutica profunda a zeolitului

Zeolitul este un mineral care s-a format cu milioane de ani in urma si care este alcatuit dintr-un grup unic de minerale cu sarcina ionica negativa si cu o structura in forma de fagure, ceea ce determina o detoxifiere eficienta a organismului de metale grele, materiale radioactive si alte toxine. Astfel, zeolitul atrage metalele grele si materialele radioactive, motiv pentru care este numit de foarte multe ori "sita moleculara".

Prin aceasta sita sunt eliminate toxinele si virusiii din organism, avand o actiune profunda detoxifianta, cat si antivirala. In zilele noastre, utilizarea terapeutica a zeolitului, mai exact a clinoptilolitului, acesta fiind singurul tip de zeolit utilizat in terapie, nu este intalnita pentru prima data. Astfel, acesta a fost utilizat pentru efectele sale benefice sanatatii in medicina traditionala chineza, medicina traditionala indiana si in medicina populara ruseasca.

Printre proprietatile zeolitului, alaturi de cele detoxifiante, se afla cele antivirale, fiind eficient in lupta contra virusului herpetic, dupa cum demonstreaza unele studii experimentale, hepatoprotectoare, fiind indicat pentru a incetini evolutia hepatitei cronice. De asemenea, datorita capacitatii de a elimina ureea din organism este recomandat in cazul afectiunilor precum guta si acumulari de uree in organism, cat si in cazul persoanelor cu probleme renale.

Conform unui studiu efectuat intr-o policlinica din Germania, s-a dovedit capacitatea zeolitului de a stimula cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar, precuml limfocite si macrofage, cat si cresterea rezistentei organismului in fata infectiilor. Conform studiului, administrarea de zeolit favorizeaza cresterea numarului de anticorpi si sprijinirea organismului impotriva infectiilor, cat si impotriva inmultirii celulelor canceroase.

O alta calitate a zeolitului consta in capacitatea de a normaliza secretiile digestive si de a proteja stomacul, iar unele studii efectuate in Cuba au demonstrat abilitatea acestui mineral de a normaliza flora bacteriana la nivelul intestinului si de a sprini organismul in lupta contra virozelor ce pot afecta tubul digestiv. Avand o actiune complexa, exista studii ce dovedesc capacitatea zeolitului de a sprijini organismul in lupta contra cancerului, gratie efectelor sale antitumorale. De asemenea, ajuta la prevenirea cancerului prin eliminarea din organism a substantelor ce pot cauza aparitia diferitelor forme de cancer.

Astfel, zeolitul detine o actiune complexa si asigura o buna functionare a organismului, fiind indicat atat pentru a preveni aparitia afectiunior, cat si ca adjuvant in tratamentul urmat pentru ameliorarea acestora. Astfel, persoanele care doresc sa beneficieze de calitatile terapeutice ale mineralului zeolit pot folosi produsul Mineral Zeolit, ce este produs pe baza de tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit.